Úspěšná výprava našeho přístavu na Tři jezy 2012 Praha

07.10.2012 14:30

Ahoj,

 

Dne 28.9.2012 jsme se jako přístav zúčastnili skautského MČR Tři jezy 2012. Obě naše posádky byly velice úspěšné, roverská i dospělá ve svých kategoriích vyhrály styl start cíl, a tím potvrdily naše skvělé kvality na vodě.

Roverská posádka, ve složení Luďa, Vojta, Marťa, Martin a Matyáš, obstála v konkurenci 13 lodí a s velkým náskokem přesahujícím dvě minuty zvítězila v čase 38:23.

Dospělí, ve složení Kouba, Baby, Luďa a Honza, ikdyž oslabeni jen ve čtyřech, s velkým vypětím sil zvítězili v konkurenci 35 lodí s časem 35:50. Druzí za nimi zaostali jen o 18 vteřin, z čehož je vidět, jak se naše posádka o vítězství porvala.

Na samotné výsledky se lze podívat na strankach Tří jezů a to : https://3jezy.skauting.cz/index.php?cc=16 . Zde si také můžete jak o historii závodu něco přecíst, tak se podívat na fotky z letošního i minulých ročníků, kde jsme byli také dost úspěšní, na to jak velký přístav jsme.

Nyní se pomalu již připravujeme na zimu a na vodě nás bude čekat jen závěr sezóny, a to tradiční zamykání řeky Loučné, pro členy a přátele přístavu, o kterém se tu včas objeví informace.

Doufejme, že příští rok budeme na Třech jezech opět tak úspěšní, ne-li více pokud postavíme více posádek, v což doufám.

 

Ahoj Luďa

 

foto: Anna Vlasáková

horní řada: zleva Vojta, Baby, Matyáš, Honza, Luďa, Pískle, Marťa

spodní řada: zleva Martin, Kouba

 

—————

Zpět