Začátek nového skautského roku + zhodnocení tábora + fotky

30.08.2015 19:23

Vážení příznivci vodního skautingu,

 

rád bych Vás tímto informoval, že první schůzka oddílu Bobrů proběhne ve středu 9.9.2015 od 17 hodin v klubovně u Sokolovny. V rámci této schůzky proběhne i případný nábor nových členů oddílu, a proto s sebou klidně přiveďte kamarády, kteří by měli zájem o skauting a vodu a chtěli by se stát členem jedné z největších dětských organizací v České Republice, která sdružuje přes 55 tisíc skautů.

 

Loňský skautský rok jsme úspěšně uzavřeli táborem - úspěšně i proto, že naše ztráty v absolvovaných bitvách byly nulové, žádný ze samurajů se nerozhodl spáchat sepuku, žádným nepřátelským ninjům se nepodařilo naše statečné bojovníky překvapit ve spánku a ani zlí duchové nikoho nezatáhli do temných lesů.
Rovněž bych rád vyjádřil svou spokojenost s chováním všech dětí, které loni mohly mít menší problémy s poslušností. Všichni se velmi zlepšili a (většinou :) ) poslouchali, pomáhali, jedli, uklízeli a vůbec dělali všechno jak se sluší a patří pro správná vlčata.

Všem táborníkům tedy posílám srdečné pozdravy a za odměnu zasílám portrét našeho nejosvícenějšího vladaře a pána nad našimi mrzkými životy - císaře Luďazashiho, který se k naší nekonečné radosti vrátil živ a zdráv z nesmírně důležité zahraniční diplomatické mise.

 

S přátelským Kon'nichiwa

Lord Tomoyoshi

P.S. fotky z tábora jsou dostupné na: vydristopa.rajce.idnes.cz/Tabor_Stvoridla_2015_-_Kouba#

—————

Zpět